Tine Resting

Graviditeten forløb normalt indtil skanningen i uge 21, hvor lægerne pludselig kunne konstatere, at fosteret led af rygmarvsbrok og vand i hovedet. Sandsynligheden for at det ufødte barn ville overleve resten af graviditeten var lille.

Tine Resting sørger over sit afdøde barn
Tine Resting sørger over sit afdøde barn

Et frygteligt dilemma
– Jeg gik helt i sort og begyndte at skrige, fortæller 43-årige Tine Resting, der tidligere har mistet en dreng af uforklarlige årsager tre uger før fødslen. Tine og hendes mand skulle nu beslutte om de ville afbryde graviditeten.
– Det var så frygteligt at stå i det dilemma, fortæller Tine, som efter mange overvejelser og diskussioner med sin mand besluttede at afbryde svangerskabet.

Begravet ved siden af broderen
Tine havde insisteret på at ligge på fødeafdelingen. For hende var der nemlig ikke tale om en abort, men om en fødsel. Bagefter valgte parret at få Jonas begravet ved siden af sin anden bror på kirkegården.
– Det har været meget svært for familie og venner at forstå min sorg. Ikke nok med at jeg havde mistet et barn, jeg skulle også håndtere omgivelsernes ubehagelige bemærkninger. Det var meget hårdt, siger Tine, der i dag bor alene i Ølsted og heldigvis har to spillevende drenge, Sebastian på 10 og Jonathan på fem.

LÆS OGSÅ:

Offer for ægteskabssvindler

Gravid 14-årig: Jeg beholder barnet

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+