Ingredienser til kardemommekager

(Ca. 45 stk.)

Frø fra 10 kardemommekapsler
150 g mel
1 tsk. kanel
1⁄4 tsk. natron
1 æg
150 g sukker
125 g smeltet, afkølet smør

Lav også lækre mandel-biscotti

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200° og beklæd dine bageplader med bagepapir. Pil frøene ud af kardemomme-kapslerne og stød dem i en morter eller mas dem med bagsiden af en trægrydeske.

Afmål mel, kanel og natron og bland det sammen med den knuste kardemomme. Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og skummende. Tilsæt smør og pisk igen.Tilsæt melblandingen og rør rundt, til det er helt blandet op.

Læg dejen på bagepladerne – en pæn teskefuld til hver kage og 12 kager på hver plade. Der bliver ca. 45 kager af dejen, så du må bage ad flere omgange. Sæt bagepladerne i ovnen – én ad gangen – og bag dine kager i 11-12 min. Lad dem stå i 1 minut på pladen og flyt dem derefter over på en rist til afkøling.

Lav også skønne cookies med chokolade

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+