Chokoladekage
Foto: Line Falck, Politikens Forlag

Det skal du bruge:

300 g dadler
200 mandler
3 spsk. ren kakaopulver
75 g kokosolie
2 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. kanel
½ knsp. salt
6 æg

Pynt:

Hakkede hasselnødder

SUNDT SØDT

Bogen ”Sundt sødt – sunde søde sager til hele familien” af Pia Krøyer byder på opskrifter, der bl.a. er velegnede for diabetikere og glutenallergikere. 
Fotos: Line Falck, Politikens Forlag
128 sider, vejl. pris 200 kr.

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse.
Beklæd en rund form med bagepapir.
Fordel dejen i formen og drys med grofthakkede hasselnødder på toppen.
Bag ved 175 grader i cirka 40 minutter.

Tip:

Tilsæt saft og fintrevet skal af en usprøjtet appelsin eller prøv at komme skiver af pære i, som sættes helt tæt side om side i dejen, inden den bages.

Kagen kan holde sig 3 dage i køleskab. Den er også velegnet til at fryse.
Dejen kan også bages i muffinforme i 25 minutter.


I galleriet kan du finde masser af kager og desserter, der er næsten sukkerfri...

Relaterede artikler

Klog af chokolade

Godt nyt til chokolade-elskere: chokoladespiseri gør dig klog, måske endda kandidat til en Nobelpris...

Chokolade karameller

Julens bedste chokolade karameller

ALLI: Slankepillen i håndkøb

Tab dig 50 procent mere med Alli slankepiller.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+