Chokoladekage
Foto: Line Falck, Politikens Forlag

Det skal du bruge:

300 g dadler
200 mandler
3 spsk. ren kakaopulver
75 g kokosolie
2 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. kanel
½ knsp. salt
6 æg

Pynt:

Hakkede hasselnødder

SUNDT SØDT

Bogen ”Sundt sødt – sunde søde sager til hele familien” af Pia Krøyer byder på opskrifter, der bl.a. er velegnede for diabetikere og glutenallergikere. 
Fotos: Line Falck, Politikens Forlag
128 sider, vejl. pris 200 kr.

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse.
Beklæd en rund form med bagepapir.
Fordel dejen i formen og drys med grofthakkede hasselnødder på toppen.
Bag ved 175 grader i cirka 40 minutter.

Tip:

Tilsæt saft og fintrevet skal af en usprøjtet appelsin eller prøv at komme skiver af pære i, som sættes helt tæt side om side i dejen, inden den bages.

Kagen kan holde sig 3 dage i køleskab. Den er også velegnet til at fryse.
Dejen kan også bages i muffinforme i 25 minutter.

I galleriet kan du finde masser af kager og desserter, der er næsten sukkerfri...

70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter

Har du svært ved at undvære søde sager, så er denne pakke lige noget for dig:
Du får minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1 og 2 - med 70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter.

Normalpris: 40 kr. Din pris: 29 kr.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

Relaterede artikler

Klog af chokolade

Godt nyt til chokolade-elskere: chokoladespiseri gør dig klog, måske endda kandidat til en Nobelpris...

Chokolade karameller

Julens bedste chokolade karameller

ALLI: Slankepillen i håndkøb

Tab dig 50 procent mere med Alli slankepiller.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+