Jordbær Romanoff
Foto: Jacob Ljørring

4 personer

Det skal du bruge:

Marinerede jordbær:

500 g jordbær
3 dl friskpresset appelsinjuice
4 cl vodka
2 cl orangelikør

Creme:

2 dl piskefløde
4 æggeblommer
2 spsk. flormelis
½ stang vanilje

Pynt:

2 spsk. ristede mandelsplitter
½ dl snittede mynteblade


Sådan gør du:

Marinerede jordbær:


Halvér jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuice, vodka og orangelikør i 1 time.

Creme:

Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer, flormelis
og vanilje til et tykt skum og vend den piskede fløde i.

Servér jordbærrene i dybe tallerkener med cremen på toppen af jordbærrene. Pynt med et drys mandelsplitter og mynteblade.


Skønne jordbær:










Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+