Brombær panna cotta
Foto: Jacob Ljørring

(4-6 personer)

Det skal du bruge:
5 blade husblas
1 stang vanilje
6 dl piskefløde
150 g sukker
20 syltede brombær (se opskrift her)

Gelé
1 blad husblas
1 dl brombærsaft

Lav en Roulade med jordbærcreme



Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang og -korn, fløde og sukker i en tykbundet gryde og bring langsomt blandingen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen, tilsæt husblas og rør, til den er opløst. Hæld blandingen op i portionsskåle og fordel de syltede bær i dem. Stil glassene i køleskabet i mindst fire timer, til de er helt kolde og stive.
Gelé: Udblød husblassen i koldt vand og smelt den i den lune brombærsaft. Hæld saften oven i glassene og stil dem i køleskabet igen, til geleen er stivnet.



Prøv også: Blåbærmuffins med hvid chokolade

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+