Foto: Jacob Ljørring
Foto: Jacob Ljørring

4 personer

Det skal du bruge:
4 pærer
6 dl rødvin
½ tsk. stødt kanel
150 g rørsukker
Vaniljecreme
1 dl cremefraiche
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. flormelis

Pynt
2 spsk. ristede mandelsplitter

Sådan gør du:
Skræl pærerne, men lad stilken sidde på. Skær en tynd skive af i bunden, så de kan stå, og fjern kernehuset nedefra ved hjælp af en lille kniv. Lad rødvinen koge op med kanel og sukker og læg pærerne i. Lad pærerne koge i ca. 2-4 min., afhængigt af hvor faste de er, og lad dem køle af i lagen.

Vaniljecreme: Pisk cremefraichen med vaniljesukker og flormelis. Skær pærerne igennem og servér dem med vaniljecreme og lidt af lagen. Pynt med mandelsplitter.

Lav også:
Kold jordbærsuppe
Jordbær-yoghurt-is

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+