Gullasch

Det skal du bruge:

400 g gullaschkød i strimler,
2 spsk. olie,
1 pk. bacon i skiver,
2 finthakkede løg,
250 g champignon,
1½ spsk. mild paprika,
1 tsk. spidskommen,
salt, peber,
140 g tomatkoncentrat,
2 dl oksebouillon,
¼ l madlavningsfløde 18 %.

Lækker kartoffelsuppe

Tilbehør:
Ris.

Sådan gør du:
Skær bacon i strimler. Rens champignon og skær i skiver. Varm en gryde op til godt varm. Steg bacon heri under omrøring i 2 min. Tilsæt kød og løg og steg, til det har fået farve. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bring i kog.

Dæmp varmen og lad det småsnurre under låg, til kødet er mørt, ca. 30 min. Smag yderligere til med krydderier.
Tilberedningstid: Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Nudelsalat

Relaterede artikler

Kalvefrikassé

De søde sommergrøntsager i retten skal kunne smages og gøre retten til en af de få gryderetter, der kan spises på en varm sommerdag

Fyldig mad til kolde dage

Ude og Hjemmes kok, Kim Gravenhorst, giver dig sine bedste gryderetter.

Guide: 6 alternativer til smør

Hvis du vil tabe dig, er det en rigtig dårlig ide at putte smør på brødet - her får du gode alternativer, hvis du ikke kan undvære lidt smørelse på brødet
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+