Foto: Jacob Ljørring
Foto: Jacob Ljørring

(4 personer)

Det skal du bruge:
1 pakke tærtedej

Fyld
1 mellemstor courgette
2 forårsløg
150 g godt afdryppede, pillede rejer (fra frost)
4 æg
1 dl cremefraiche 38 %
2 spsk. mælk
Revet skal af 1 citron
Salt og peber

Dressing
2 dl cremefraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
½ dl hakket dild

Sådan gør du:
Beklæd en smurt tærteform(ca. 25 cm i diameter) med tærtedejen. Skær den overskydende dej af og prik bunden med en gaffel. Forbag bunden i 15 min. ved 190°.

Fyld:
Skær courgetten imindre stykker, snit forårsløgene fint og fordel begge dele på tærtebunden. Fordel rejerne oven på grøntsagerne. Rør æg, cremefraiche og mælk sammen med citronskal, salt og peber og fordel æggemassen i tærten, som herefter bages stadig ved 190° i ca. 25 min.

Servér tærten med den sammenrørte dressing og en salat.

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+