Foto: Martin Tanggaard
Foto: Martin Tanggaard

(4 personer)

Det skal du bruge:
2 dåser muslinger i saltlage (afdryppede)
ca. 400 g frisk pasta
2-3 spsk. kapers
2 dl hakket bredbladet persille

Tomatpesto:
120 g bløde, soltørrede tomater
30 g parmesanost
1 fed hvidløg
3 spsk. citronsaft
rapskim-olie
salt og peber

Tilbehør:
Revet parmesanost
groft madbrød

Sådan gør du:
Tomatpesto: Kom tomater, ost, hvidløg og citronsaft i en foodprocessor og kør, til det er grofthakket. Tilsæt olien i en tynd stråle, til der er opnået en passende konsistens. Smag til med salt og peber.

Pasta med muslinger: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Vend den afdryppede pasta med ca. halvdelen af pestoen (den anden halvdel kan serveres til brødet). Vend derefter muslinger, kapers og persille i. Drys ved servering med revet parmesanost.

Prøv også laksemousse

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+