Det skal du bruge:
4 store grill-pølser
Coleslaw
1 spidskål
½ kg gulerødder
2 dl mayonnaise,
300 g Cheasy fraiche 6 %
1 spsk. dijonsennep
Ca. 1 tsk. stærk karry
Salt, citronsaft
½ spsk. blå birkes
Bagte kartofler
4 bagekartofler, smør

Prøv også: Flankesteak med kartoffelsalat

Sådan gør du:
Bagte kartofler: Opvarm ovnen til 180°. Skrub kartoflerne rene og dup dem tørre.
Skær et kryds i toppen af hver kartoffel. Bag dem møre i en 180° varm ovn (1-1½ time afh. af størrelse). Servér dem med smør.

Coleslaw: Skær spidskålen i kvarter. Snit den fint. Skræl gulerødderne og riv dem.
Rør mayonnaise, Cheasy fraiche, sennep og karry sammen. Smag til med salt, citronsaft
og evt. mere karry. Vend kål og gulerødder med dressingen. Lad det trække i køleskabet i mindst ½ time. Strø birkes over inden servering.

Pølser: Skær små snit i pølserne og grill dem på grill eller pande i 3-4 min. på hver side.

Tilberedningstid: Ca. 1½ time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Grillet svinekød med grøntsager

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+