Højrebsbøf med grillede grønsager
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

4 højrebsbøffer
Olie til pensling, grill-krydderi

Dijonsauce:

250 g cremefraiche 18 %
1 spsk. dijonsennep
½ tsk. honning
Salt

Grillede grøntsager:

4 løg
500 g cocktailtomater på stilk
1 aubergine
Olie til pensling, salt og peber

Tilbehør:

Ciabattabrød


Prøv også: Grillet steak og kryddersmør


Sådan gør du:

Bøffer:
 
Pensl bøfferne med olie og krydr. Lad kødet trække en stund. Grill bøfferne afhængigt af, hvordan du vil have dem stegt (ca. 2½ min. på hver side).

Dijonsauce:

Rør cremefraiche, sennep og honning sammen. Smag til med salt.

Grillede grøntsager:

Skær løgene i halve, del tomaterne i mindre ”klaser”. Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Pensl alle grøntsagerne med olie og krydr med salt og peber. Grill først løgene. Derefter de andre grøntsager. Anret dem alle på et fad.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.


Prøv også: Flanksteak og kartoffelsalat

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+