Andebryst og rissalat
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

3 berberi-andebryster
Salt

Rissalat:

240 g ris
2 dl rosiner
200 g snacktomater
1 peberfrugt-mix (3 stk.)
1 glas sorte oliven uden sten (drænet vægt ca. 100 g)

Dressing:

3 spsk. olie
4 spsk. citronsaft
2 spsk. klippet purløg
1 lille, finthakket løg
2 finthakkede fed hvidløg
Salt og peber

Tilbehør:

Sød chilisauce


Sådan gør du:

Rissalat:

Salaten bliver bedst af at trække, så begynd gerne i god tid. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Pisk dressingen sammen. Smag den til med salt og peber og bland den med de nykogte ris. Lad det afkøle. Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem dryppe af. Skær tomaterne i halve. Rens peberfrugterne og skær dem i tern. Bland alle ingredienser til salaten, som derpå sættes i køleskab indtil servering.

Andebryster:

Rids spæklaget og krydr med lidt salt. Steg kødet på skindsiden ved god varme i ca. 5 min. Vend det og steg det på kødsiden i 10 min. ved svag varme. Steg det atter på skindsiden i
3-5 min. Lad kødet hvile i 5 min., inden
det skæres for på tværs af kødfibrene.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min. + evt. trækketid, heraf arbejdstid ca. 30 min.

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+