Nakkekotelet på grill og kartoffelsalat
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

800 g nakkekoteletter (5-6 stk.)
4 spsk. olie
1½ tsk. rosmarin
Salt og peber

Kartoffelsalat:

1 kg kartofler
1 glas sorte oliven uden sten (afdryppede)
1 løg skåret i tern
½ potte purløg

Dressing:

1 spsk. sennep
1½ spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
5-6 spsk. olie
Salt og peber

Prøv også: Kalvekoteletter med kartofler og grønt

Sådan gør du:

Kartoffelsalat:

Skrub kartoflerne rene. Skær dem i kvarter og kog dem netop møre. Lad dem dryppe af og bred dem ud på et fad e.l. til afkøling. Bland dem derefter med oliven, løg og purløg.

Dressing:
 
Rør sennep, eddike, vand og olie sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med kartoffelblandingen.

Koteletter:

Pensl koteletterne med olie og krydr med rosmarin, salt og peber. Grill dem i ca. 6 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Tilberedningstid:

Ca. 50 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Flanksteak og kartoffelsalat

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+