Rugbrød med bøf, spejlæg og balsamico-løg
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

4 skiver rugbrød
½ romainesalat
4 æg

Bøffer:

650 g hakket oksekød
1 spsk. olie + 1 spsk. smør
Salt og peber

Balsamico-løg:

4 store rødløg i skiver
8 spsk. olie
¾ dl balsamicoeddike
Salt og peber

Tilbehør:

Mayonnaise
tomatketchup
Syltede agurker

Prøv også: Rugbrød med spidskommen


Sådan gør du:

Balsamico-løg:

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Læg dem på en plade med bagepapir. Bland olie og eddike. Hæld det over løgene og krydr med salt og peber. Steg løgene i en 210° varm ovn i ca.
25 min. Vend dem efter 15 min.

Bøffer:

Form kødet til fire lige store bøffer, som steges i fedtstoffet ved middelstærk varme i ca. 8 min. på hver side, eller til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Tag bøfferne af panden og hold dem varme.

Byg en åben ”burger” af rugbrød med salatblade, bøf, spejlæg og løg. Servér tilbehøret til.

Tilberedningstid:
 
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Rugbrød med parmaskinke og pære

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+