Gullasch på sommermanér
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

Ca. 600 g gullaschkød
2 hakkede løg
2 spsk. olie
140 g tomatkoncentrat
6 dl hønsebouillon
Salt og peber
2 tsk. mild paprika
4 tomater
100 g rucola

Tilbehør:

Ca. 4 dl ris (gerne fuldkorn)

Prøv også: Ungarsk gullasch

Sådan gør du:

Sautér løget i olien i nogle minutter. Øg varmen, dup kødet tørt og lad det brune med. Tilsæt tomatkoncentratet og lad det stege med i 1 min. Hæld bouillon på og tilsæt ca. 1 tsk. salt samt peber og paprika. Bring det hele i kog og lad det herefter småsimre under låg, til kødet er mørt (ca. 50 min.).
Skær tomaterne i grove stykker. Skyl rucolaen og slyng den tør. Vend tomater og rucola i retten lige inden servering.

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time og 10 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Svampegullasch

Relaterede artikler

Kalvefrikassé

De søde sommergrøntsager i retten skal kunne smages og gøre retten til en af de få gryderetter, der kan spises på en varm sommerdag

Fyldig mad til kolde dage

Ude og Hjemmes kok, Kim Gravenhorst, giver dig sine bedste gryderetter.

Guide: 6 alternativer til smør

Hvis du vil tabe dig, er det en rigtig dårlig ide at putte smør på brødet - her får du gode alternativer, hvis du ikke kan undvære lidt smørelse på brødet
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+