Kylling i kokosmælk
Foto: Martin Tanggaard

4 personer 

Det skal du bruge:

Ca. 600 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
¼ tsk. cayennepeber
1 tsk. karry
½-1 spsk. rød karrypasta (stærk thailandsk pasta)
1 spsk. olie
400 ml kokosmælk
1 citron
Sojasovs
1 broccoli

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris

Prøv også: Spicy kød på salatblade

Sådan gør du:

Kylling i kokosmælk:

Vend kyllingestykkerne med olie, cayennepeber og karry. Lad det trække for en stund.
Del broccoli i buketter og stok i tynde stave. Hæld kogende vand over og lad det trække et par minutter under en tallerken. Dræn vandet fra.
Steg rød karrypasta i olien over middelvarme i ½ min. Hæld kokosmælk på og varm op. Lad det småkoge i 5 minutter under låg. Læg kødet i. Lad det simre i 5 minutter eller til kødet netop er mørt. Smag til med citron og soja. Kom broccoli ved.
Kog ris efter anvisning på emballagen.
Servér straks.

Tilberedningstid:
 
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Chili con kødboller

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+