Beef nachos
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

800 g hakket oksekød 4-8 %
2 løg
2 spsk. olie
2 dåser flåede, hakkede tomater
1 dåse baked beans i tomatsauce
2 spsk. hakkede jalapenos
300 g majs (frost)
Salt og peber
Ca. 125 g Nachos tortilla chips
100 g revet cheddarost

Tilbehør:

Cheasy fraiche 6 %
Syltede jalapenos


Prøv også: Spicy kød på salatblade


Sådan gør du:

Pil løgene og hak dem. Sautér dem i olie, til de er klare. Øg varmen og steg kødet med, til det skifter farve. Tilsæt tomater, baked beans, jalapenos og majs. Lad det hele småkoge i 10 min. Smag til med salt og peber. Hæld kødsaucen i et ovnfast fad. Fordel chipsene herover i et jævnt lag. Drys osten over og sæt fadet under ovnens grillelement, til osten er smeltet og gylden.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Kalkungryde

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+