Chili-teriaky-wok
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

1,2 kg hakket kalv og flæsk (5-9 %)
2-4 fed hvidløg
1-3 røde chilier (med eller uden kerner)
2 porrer
250 g fuldkornsnudler
2 spsk. olie
Ca. 3 spsk. sojasauce
Ca. 6 spsk. teriakysauce/marinade
Citronsaft

Tilbehør:

Sød chilisauce


Prøv også: Kylling i kokosmælk


Sådan gør du:

Hak hvidløgsfeddene og chilierne fint. Rens porrerne og snit dem fint – toppene kasseres. Gem alt det hakkede og snittede til senere. Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Varm en wok eller sauterpande op, til den er rygende varm. Tilsæt olien. Steg kødet heri, til det skifter farve. Brug evt. en gaffel til at findele kødet med. Tilsæt hvidløg, sojasauce og teriakysauce og vend det sammen. Smag til med citronsaft. Tag wokken af varmen og vend chili og porre i.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Ris med tomat og rejer

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+