Kylling cordon bleu og dijondip
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

4 kyllingefileter (ca. 700 g)
4 skiver ost
4 skiver kogt skinke
4 spsk. hvedemel
2 sammenpiskede æg
1½-2 dl rasp
Olie til stegning
Salt og peber

Stegte kartofler:

Ca. 1 kg kartofler
2 spsk. olie
Salt

Dijondip:

250 g Karoline Fraiche 15 % rørt med 2-2½ tsk. dijonsennep

Tilbehør:

350 g ærter (frost) kogt efter anvisningen


Prøv også: Kylling med spinat og rodfrugter


Sådan gør du:

Stegte kartofler:


Skrub kartoflerne rene, skær dem i både og dup dem tørre. Vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem i en 220° varm ovn i ca. 25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.

Kylling:

Afpuds kyllingefileterne. Bank dem ud til 3 x størrelsen med en kødhammer e.l. Læg ost og skinke på den ene halvdel af kødet. Fold kødet sammen og luk med en tandstikker. Vend kødpakkerne i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge. Lad dem hvile en kort stund, så paneringen sætter sig. Steg dem i olie over middelstærk varme i ca. 6 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.

Prøv også: Kalkungryde

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+