Kylling i kokosmælk
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 600 g kyllingefilet
2 gulerødder
1 porre
1-2 spsk. rød karrypasta
1 tsk. sambal oelek eller
1-2 tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
1 spsk. peanutbutter
1½ tsk. sukker
Sojasauce
Citronsaft
1 pose koriander

Tilbehør:

4 dl fuldkornsris


Prøv også: Chili-teriaky-wok


Kylling i kokosmælk - sådan gør du:

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Kylling i kokosmælk:

Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2 x 2 cm). Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren og skær den i tynde strimler. Steg karrypastaen og sambal oelek’en i olien i ½ min. Hæld kokosmælk på og varm den op. Tilsæt peanutbutter og sukker. Kom kyllingekødet i og lad det simre i 4 min. Tilsæt gulerødder og porre. Lad det simre i yderligere 1-2 min., eller til kødet er mørt. Smag til med sojasauce og citronsaft. Servér retten med koriander til.

Tilberedningstid af kylling i kokosmælk:
 
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Krydret kyllingeret

Ingen billeder fundet.
Relaterede artikler

Kalvefrikassé

De søde sommergrøntsager i retten skal kunne smages og gøre retten til en af de få gryderetter, der kan spises på en varm sommerdag

Fyldig mad til kolde dage

Ude og Hjemmes kok, Kim Gravenhorst, giver dig sine bedste gryderetter.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+