Skinkemedaljon og couscous
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 1 kg skinkemedaljoner
2 spsk. olie
Salt og peber

Couscous og grønt:

2-3 rødløg
4 gulerødder
2 spsk. olie
Salt
3 dl fuldkornscouscous
6 dl hønsebouillon
1 hakket potte persille
50 g hakkede, soltørrede abrikoser
30 g ristede pinje-kerner
Citronsaft

Tilbehør:

Mangochutney


Prøv også: Mørbrad i fad med sennep og koriander


Sådan gør du:

Couscous og grønt:


Skær løgene i både. Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Vend grøntsagerne med olie på en plade med bagepapir. Sæt pladen i en 200° varm ovn i ca. 25 min., til grøntsagerne er møre, men stadig har bid. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen. Kom couscous i en skål. Hæld bouillon over og lad det trække i 5 min. Vend couscoussen med de stegte grøntsager, persille, abrikoser og pinjekerner. Smag til med citronsaft og salt.

Medaljoner:

Dup medaljonerne tørre. Brun dem i ca. 1 min. på hver side i olie. Krydr med salt og peber og steg dem færdige over middelstærk varme i 3-3½ min. på hver side. Tag 2-3 medaljoner fra til tirsdagens madpakker.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Skinke-porreruller og ostesauce

Ingen billeder fundet.

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+