Brændende kærlighed
Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Kartoffelmos:

2½-3 kg bagekartofler
Ca. 2 dl varm mælk
Ca. 3 spsk. smør
Salt og peber

Tilbehør:

½ kg rødbeder
2 spsk. olie
1½ tsk. timian
250 g bacon i tern
4 store løg
2 spsk. olie
Salt og peber
1 potte persille

Prøv også: Alt i en gryde

Sådan gør du:

Kartoffelmos:
 
Skræl kartofler og skær i grove tern. Koges møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne samtidig med at mælken tilsættes. Smag til med smør, salt og peber

Tilbehør:

Opvarm ovnen til 2000. Skræl rødbederne og skær i små tern. Vend dem med olie og timian på en plade med bagepapir. Steges i den varme ovn, til de er møre, men stadig har bid.
Pil løgene og skær i tern. Steg bacon gylden og let sprødt på en sauterpande. Kasser stegefedtet, men gem 2 spiseskefulde. Tilsæt olien og steg løgene med, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Vend de stegte rødbeder og persille heri.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Linsesuppe med marinerede rejer

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+