Gulerodssuppe
Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Ingredienser til gulerodssuppe


Suppe:
 
800 g gulerødder
1 stort løg
1 bagekartoffel
1 spsk. skrællet, revet ingefærrod
2 spsk. olie
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Ca. 1 l grøntsagsbouillon
Salt og peber

Tilbehør:
 
250 g cremefraiche 18 %
2-3 spsk. klippet karse
Grovboller

PRØV OGSÅ: Svampesuppe og sprøde persillebrød

Fremgangsmåde:

Skræl grøntsagerne og skær dem i tern. Varm en gryde op, til den er middelvarm. Tilsæt olien og steg grøntsagerne og ingefæren heri i 5 min. Tilsæt spidskommen og koriander og steg det i yderligere ½ min. Hæld bouillon på og bring den i kog. Lad det hele småkoge under låg i 20 min. Tag gryden af varmen og purér suppen med en stavblender eller i en foodprocessor. Smag til med salt og peber.

Servér suppen med cremefraiche, karse og grovboller.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Suppe med hakket kød og grønt

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+