Tigerrejer med grønt og ris
Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Ingredienser til tigerrejer med grønt og ris

700 g black tiger-rejer (optøet i køleskab natten over og afskallede)
1 løg
2 gulerødder
1 broccoli
½ dl sojasauce
1 spsk. honning
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
2 spsk. olie

Ris:

8 dl fuldkornsris kogt efter anvisningen på pakken (gem halvdelen af de kogte ris til torsdag)

Tilbehør:

Sød chilisauce

PRØV OGSÅ: Salat med rejer og pomelo

Fremgangsmåde:

Tigerrejer:

Skær løget i strimler og gulerødderne i stave og del broccolien i små buketter (gem stokken til torsdag). Rør sojasauce, honning, hvidløg og citronsaft sammen og gem det til senere.

Varm en wok op, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg rejerne heri ad to omgange og under omrøring, til de er knap møre (ca. 3 min.). Tag dem op af wokken. Tilsæt resten af olien og steg så grøntsagerne under konstant omrøring i 3-4 min. Hæld den sammenrørte sauce på og varm blandingen op. Vend rejerne i og varm det hele i 1 min.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Laks i kokosmælk

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+