Opskrift på kalkunspid og fyldig salat

4 pers.

Ingredienser til kalkunspyd og fyldig salat

Kalkunspyd:

900 g kalkunbryst i tern (3 x 3 cm)
4 spsk. sojasauce
½ spsk. honning
2 tsk. sambal oelek
4 spsk. olie

Salat:

½ blomkål i buketter
Salt
1 bdt. asparges
150 g sukkerærter
250 g cherrytomater

Persillepuré:

1 potte persille
Ca. 3/4 dl olie
Salt

PRØV OGSÅ: Kyllingegryde med asparges og champignon

Fremgangsmåde

Kalkunspyd:

Skær kalkunbrystet i tern på 3 x 3 cm. Rør sojasauce, honning, sambal oelek og olie sammen. Vend kødet heri og træk det derefter på spyd. Læg spyddene på en plade med bagepapir og steg dem øverst i en 180° varm ovn, til de netop er gennemstegte (ca. 12 min. – vend dem efter 8 min.).

Persillepuré:

Kør persillen i foodprocessoren til en grov masse. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der køres. Smag til med salt.

Salat:
 
Kog blomkålen i letsaltet, kogende vand i 2 min. Tilsæt rensede asparges skåret i mindre stykker og kog dem i
1 min. Tilsæt sukkerærter og kog dem i ½ min. Hæld alt i et dørslag. Del tomaterne i halve. Vend alle grøntsager og halvdelen af persillepuréen sammen i en stor skål. Servér resten af pureen til spyddene.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Lynstegt skinkekød

Ingen billeder fundet.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+