4 personer

Det skal du bruge:  
1 kg små kartofler
Salt og friskkværnet peber
200 g broccoli i små buketter
200 g spæde salatblade
1 bundt radiser
4 forårsløg
3 spsk. rapskimolie
Saft af ½ citron

Prøv også: Æblejuice med gulerod og ingefær

Sådan gør du:
Skyl og kog kartoflerne i saltet vand. De må endelig ikke koge for meget – bare, til de lige akkurat er møre.

Lad dem afkøle i køleskab.
 Bring en gryde med rigeligt vand og 1 tsk. salt i kog. Tilsæt broccolibuketterne og lad dem ligge i vandet i 1 min. Vandet går nok af kog, men det betyder ikke noget. Lad broccolien dryppe af og afkøle. Skyl salatbladene grundigt og fordel dem i bunden af en smuk skål. Skær radiserne i skiver og snit forårsløgene i tynde skiver på skrå. Skær de kolde kartofler ud i små, mundrette stykker og vend dem sammen med broccoli, radiser og forårsløg i en blanding af rapskimolie og citronsaft.
 Krydr med salt og peber.
 Fordel grøntsagsblandingen over salatbladene og servér.

Prøv også: Kartoffelsalat med brie og ruccola

Prøv også: Morgenboller med kerner og rosiner

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+