Brombærsyltetøj, lækre opskrifter med brombær
Foto: Jacob Ljørring

Det skal du bruge:
1 kg syrlige brombær
1 usprøjtet citron
1½ dl vand
300 g sukker
1 tsk. rød Melatin


Sådan gør du:
Skyl bærrene og lad dem dryppe af i en sigte.
Skær den alleryderste gule skal af citronen og pres saften af citronen. Læg skallerne i en gryde sammen med bær, citronsaft og vand. Varmgryden langsomt op under låg og lad indholdet koge i 5 min. Tilsæt så 250 g af sukkeret. Bland resten af sukkeret med Melatin og drys blandingen i bærrene, når de har simret i 7-8 min. Lad syltetøjet koge i et par minutter og hæld det i atamonskyllede glas.

Mere med bær...
Lækker sorbetis
Banan-blåbær muffins

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+