Dukan kuren
Dukan kuren

Dukan kuren er en effektiv slankekur, opfundet af den franske læge Pierre Dukan, og har gået sin sejrsgang over hele Europa og USA. I Frankrig har flere end 10 millioner tilfredse brugere tabt sig med Dukan kuren, og i England er professor Pierre Dukans diæt den bedst sælgende i år. Læs hvorfor Dukan kuren er en kæmpe succes her.

I denne artikel giver vi dig alt hvad du skal bruge til Dukan kuren:

  • en guide til Dukan kuren
  • en kostplan til hver af de fire faser i Dukan kuren
  • eksempel på opskrifter til de to første og sværeste faser i Dukan kuren
  • historier fra kvinder, der har haft et stort og hurtigt vægttab med Dukan kuren

Kom i gang med Dukan-kuren i dag!

Køb guide og opskrifter til Dukan-kuren i shoppen

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe alle 5 tillæg med Dukan-kuren i vores webshop. Alle tillæg indeholder en guide samt opskrifter til Dukan-kuren - så er du nemt i gang med din slankekur.

Hvert tillæg koster kun 20,-


Gå ind på slankeklubben.dk for at få endnu flere opskrifter, kostplaner og succeshistorier til Dukan kuren


Superslanke Kate Middleton
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at slankekuren er en
kæmpesucces i England.

Kendisser som Kate Middleton, Nicole Kidmann og Jennifer Lopez er omvandrende reklamesøjler for Dukan kuren, der garanterer et hurtigt vægttab – og samtidig giver dig opskriften på, hvordan du holder idealvægten resten af livet uden at lide afsavn.

Lyder Dukan kuren for god til at være sandt? Jamen det er den ikke.

Varigt og hurtigt vægttab med Dukan kuren

Denne effektive slankekur er ideel for dig, der allerede har forsøgt utallige slankekure uden det forventede resultat. Måske har du tabt dig, blot for at konstatere, at alle kiloene – og sikkert flere til – er røget på igen i løbet af kort tid.

Dukan kuren lover dig et vægttab, der holder resten af livet. Og hvis du blot følger nogle simple regler, kan du spise lige, hvad du vil seks af ugens syv dage. Uden nogensinde at tage på igen.

Denne effektive slankekur er for dig, der søger hurtige resultater. For dig, der har brug for at spise dig mæt hver dag. For dig, der elsker kød – og for dig, der ikke gider at veje din mad eller tælle kalorier.

Dukan kurens begrænsninger

Der er ingen grænser for, hvor store mængder mad, du må spise, når du følger Dukan kuren. Du skal blot følge de regler, der gælder for de fire faser, så vil du opdage, hvor hurtigt og nemt, du når dit mål.

Er der da slet intet dårligt at sige om Dukan kuren? Jo, denne effektive slankekur duer ikke til vegetarer, for i første fase, som Pierre Dukan kalder ”angrebsfasen”, må du stort set kun spise kød, fisk og skaldyr.

Der kan forekomme forstoppelse og træthed i denne første fase af Dukan kuren. Men vi lover dig, at disse få bivirkninger hurtigt er overstået. Og når de første kilo begynder at rasle af, vil du helt sikkert synes, det er en lav pris at betale for dit nye, lette liv.

Kostplan til Dukan kuren - de fire faser

De fire faser i Dukan kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Konsolideringsfasen og Stabiliseringsfasen.

Når du er færdig med Vekselfasen er du halvvejs, og det er her du gør status over, om du har opnået det ønskede vægttab, eller om du vil begynde forfra med Angrebsfasen for at tabe dig yderligere inden du går videre til fase 3, Konsolideringsfasen.

Kostplan til fase 1:
Angrebsfasen
Kostplan til fase 2:
Vekselfasen
   
Kostplan til fase 3:
Konsolideringsfasen
Kostplan til fase 4:
Stabiliseringsfasen

Opskrifter til Dukan kuren

Her får du lækre opskrifter til Dukan kuren. Opskrifterne er til fase 1 og 2, hvor det kan være svært at finde inspirationen selv. Under fase 3 og 4 kan du bruge de samme opskrifter, men du har også mulighed for at tilføje flere madvarer til din kostplan.

Opskrifter til Angrebsfasen (fase 1)
Alle opskrifterne til fase 1 i Dukan kuren kan også bruges i de andre faser. Når du er færdig med første fase, kan du veksle hveranden dag mellem disse opskrifter, og hveranden dag kan du tilføje grøntsager - se opskrifterne til fase 2.

 
Opskrift på madpandekager*


Opskrift på torsk
med citron og bresaola

Opskrift på frittata med laks
og krydderurter
     
Opskrift på røget makrel-salat
på knækbrød
Opskrift på tapas-tallerken
med fisk, rejer og kylling
Opskrift på vafler med
vanillecreme
     
Opskrift på spicy spyd med
løg og kalkun

Opskrift på skaldyrssalat
med æg, rejer og
muslinger
Opskrift på marineret kylling
på spyd

* Madpandekagerne er en god måde at få din daglige dosis havreklid under hele Dukan-kuren.

Opskrifter til Vekselfasen (fase 2)
Husk i fase 2 at veksle hveranden dag mellem opskrifter med både kød og grønt, og rene protein-opskrifter som i fase 1.

Læsernes vægttab med Dukan kuren

Mange af vores læsere har opnået imponerende resultater ved at følge Dukan kuren, til trods for tidligere fejlslagne slankekure. Lige her kan du læse om deres erfaringer med denne effektive slankekur.

   
Christel tabte 34 kilo med
Dukan-kuren
Pia tabte 34 kilo med
Dukan-kuren
   
Rita tabte 37 kilo med
Dukan-kuren
5 kvinders bedste tip til at følge
Dukan-kuren

Hvad er dine erfaringer med Dukan kuren? Del dem med os i kommentarfeltet nedenfor.

Kom i gang i dag!

Køb guide og opskrifter til Dukan-kuren i shoppen

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe alle 5 tillæg med Dukan-kuren i vores webshop. Alle tillæg indeholder en guide samt opskrifter til Dukan-kuren - så er du nemt i gang med din slankekur.

Hvert tillæg koster kun 20,-Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshopPrøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-

Dukan kuren er den perfekte slankekur for dig, der ikke gider tælle kalorier og som gerne vil se hurtige resultater. Dukan kuren garanterer et hurtigt vægttab, og det eneste krav er, at du ikke er vegetar. Du skal nemlig spise masser af protein.
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+