Foto: Jacob Ljørring
Foto: Jacob Ljørring

Fase 1 i Dukan kuren er ren protein
Det er i denne fase, du vil opleve det hurtigste vægttab med Dukan kuren, fordi kosten stort set udelukkende består af proteiner, der er svære for kroppen at fordøje.

Kroppen forbrænder flere kalorier, når den fordøjer protein end f.eks. fedt og kulhydrater. Den har desuden sværere ved at udnytte alle de kalorier, som rent protein indeholder.

Gå ind på slankeklubben.dk for at få endnu flere opskrifter, kostplaner og succeshistorier til Dukan kuren


Få hele kostplanen til fase 1 i Dukan kuren på slankeklubben.dk her

Spis dig mæt, drik vand og tab dig med Dukan kuren

Når du følger Dukan kuren er det vigtigt, at du spiser dig mæt, men lad være med at overspise. Hold dig til tre hovedmåltider og to-tre mellemmåltider om dagen.

Kom godt i gang med Dukan kuren i dag!

Køb guide og opskrifter til Dukan kuren i shoppen

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe alle 5 tillæg med Dukan kuren i vores webshop. Alle tillæg indeholder en guide samt opskrifter til Dukan kuren - så er du nemt i gang med din slankekur.

Hvert tillæg koster kun 20,-

Det er vigtigt i Dukan kuren, at du drikker masser af vand, gerne 2 liter i døgnet, at du sparer på saltet, og at du spiser halvanden spiseskefuld havreklid hver dag.

Pierre Dukan foreslår, at du spiser havrekliden i en madpandekage, som du finder opskriften på nedenfor.

Madpandekager
1,5 spsk. havreklid, 1,5 spsk. fromage frais, 1 æggehvide – eller et helt æg, hvis man tåler kolesterol, 1 spsk. Aspartam eller andet sødemiddel, lidt salt, et par dråber olie.

Rør havreklid, fromage fraise og æg sammen i en skål, smag til med sødemiddel og salt. Kom olie på en tefalpande og tør det af igen. Bag pandekagerne, til de er gyldne på begge sider. Pandekagerne holder mindst en uge i køleskab. Pak dem ind i folie eller husholdningsfilm, så de ikke tørrer ud.


Nedenfor finder du et eksempel på en opskrift til aftensmaden under fase 1 i Dukan kuren

Aften: Roastbeef
(4-6 portioner) 1,3 kg oksefilet, salt og peber.

Forvarm ovnen til 240°, steg kødet i et fad i 15 minutter. Der må ikke tilsættes salt, før kødet er tilberedt. Reducer temperaturen til 160° og steg videre, til et stegetermometer viser 49° (ca. 35-45 min.). Sæt stegen på et skærebræt og lad den stå utildækket i 15 minutter. Krydr med salt og peber og skær den i skiver. Kolde rester kan serveres med en af saucerne, der er beskrevet i Ude og Hjemmes første tillæg om Dukan kuren.


Krydderurtedressing til Dukan kuren:
Ingredienser: 1 bouillonterning med lavt fedtindhold (kød, fisk eller grøntsager), 1 tsk. majsmel, 200 g fedtfrit fromage frais eller kvark, krydderurter og evt. lidt skalotteløg, salt og peber.
Fremgangsmåde: Opløs bouillonterningen i 1,5 dl lunkent vand i en gryde og rør majsmelet i. Varm blandingen op til det jævner, og lad det køle af igen. Tilsæt fromage frais og krydderurter. Smag til med salt og peber. 25 opskrifter til fase 1, angrebsfasen

Dette hæfte er til dig, som skal i gang med Dukan Kurens fase 1. Vi har samlet 25 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og dessert, som du må spise i angrebsfasen.

Pris: 25,-


Du kan læse mere om de forskellige faser i Dukan kuren nedenfor:

Dukan kuren - fase 2
Dukan kuren - halvvejs
Dukan kuren - fase 3 
Dukan kuren - fase 4

Dukan kuren er den perfekte slankekur for dig, der ikke gider tælle kalorier og som gerne vil se hurtige resultater. Dukan kuren garanterer et hurtigt vægttab, og det eneste krav er, at du ikke er vegetar. Du skal nemlig spise masser af protein.

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+