Se de 5 forskellige typer af effektiv slanke-the i galleriet nederst

Interessen for slanke-the har været stor, efter flere studier har vist at visse sorter, her kalder vi det slanke-the, kan have en slankende effekt ved at øge forbrændingen og sænke kolesteroltallet.

Man skal dog balancere sit indtag af slanke-the, og undgå det helt hvis man er gravid eller ammer. Læs om effekten af forskellige typer slanke-the, og hvad de kan gøre for dig.

At blive slank og opnå et hurtigt vægttab ved blot at drikke slanke-the lyder bekvemt, men er det opreklameret? Vi har undersøgt sagen.

Sådan kan slanke-the hjælpe din slankekur

Seasalt slanke-theen fra Q TV

Den grønne kur-the Seasalt blev for alvor kendt,
da Pernille Aalund anbefalede den i sit talkshow. Theen modvirker cellulitis og ophobning af affaldsstoffer i kroppen ligesom den frisker
huden op.

Q-magasinet skrev: "Grøn the fra Seasalt er den mest effektive, lette og hurtigste udrensningskur
vi endnu har oplevet."

Meget tyder på, at slanke-the sagtens kan hjælpe dig lidt på vej når du vil være hurtigt slank, som et supplement til sund kost og motion. Den påviste forhøjelse af forbrændingen ved længevarende brug af slanke-the ligger på ca. 4%, og det kan give noget i det lange løb. Oveni kommer de udrensende egenskaber, som er værd at tage med.

Har du været på en længevarende slankekur, er du i farezonen for at tage hurtigt på igen efterfølgende, fordi stofskiftet er nedsat. Her kan en slanke-the være en ven i nøden. Slanke-the skulle også være behjælpelig med at regulere blodsukkeret, og dermed forhindre at du får en uvelkommen sukkertrang mens du er på slankekur.

Grøn the er blandt de mere veldokumenterede typer af slanke-the fordi det begrænser fedtoptagelsen, forhøjer stofskiftet og ser ud til at reducere appetitten.

Bliver du slank og sund af slanke-the?

Der er angiveligt flere helbredsmæssige fordele ved slanke-the, heriblandt en gavnlig effekt på immunsystemet og tarmfloraen, forhindring af karies på grund indholdet af fluor samt et højt indhold af anti-oxidanter.

Udover de dokumenteret gavnlige effekter af visse typer af the, kan effekten af en slanke-the også være den indirekte konsekvens af, at den sædvanlige cappuccino skiftes ud med den mere slankende version.

Kendte typer af slanke-the

Slanke-the er ofte en hvid eller grøn the, og i de forskellige former benyttes gerne ginseng, guarana (koffein) og andre urter, enten for deres gavnlige effekt eller for at få den rette aroma.

Nogle af de kendte eksempler på slanke-the er den kinesiske Pu-erh the, også kendt som Bolay the, Oolong the samt grøn the. En kendt udgave af slanke-the herhjemme er kur-theen SeaSalt, som blev kendt og efterspurgt i kølvandet på Pernille Aalunds omtale af dens gavnlige og slankede effekter i Q TV.

Forskellen på grøn the og Oolong the?

Begge disse typer kan høre under kategorien slanke-the, men der er alligevel forskel.

Effekten ved grøn the er mere veldokumenteret, mens Oolang the skulle indeholde nogle særlige virkningsstoffer grundet forarbejdningen, og disse skulle især være nyttige når det gælder at blive slank.

Vær opmærksom på, at slanke-the kan indeholde virkningstoffer, som kan have bivirkninger hvis du drikker for store mængder, mens du er gravid eller på medicin.

Klik her for at læse diætistens holdning til slanke-the og de mulige bivirkninger ved slanke-the

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshopPrøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-

Gavnlige effekter ved tre typer af slanke-the

Læs i galleriet om de gavnlige effekter ved 5 forskellige slags slanke-the

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+