Foto: Jacob Ljørring og Thinkstock
Foto: Jacob Ljørring og Thinkstock

4 portioner

Det skal du bruge:
600 g svinefilet uden fedt
1 dl sojasauce
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
½ porre
200 g fennikel
1 granatæble
Salt
300 g kogt fuldkornspasta
Persille til pynt

Prøv også: Thailandsk kotelet

Sådan gør du:
Skær svinefileten i tykke strimler og læg dem i en skål. Bland en marinade af
soja, revet citronskal og -saft. Hæld halvdelen over kødet og lad det marinere i
et kvarter.
Skær porren i 1 cm tykke stykker og fenniklen i tynde skiver. Skær granatæblet
igennem og bank kernerne ud.
Kog en gryde vand op med salt og lad porrestykkerne koge heri i et par minutter.
Blanchér fennikelskiverne et øjeblik.
Grill kødstrimlerne i et par minutter på hver side og kom dem i en skål sammen
med resten af marinaden, porre, fennikel og friskkogt
pasta.
Vend det sammen og fordel retten på fire tallerkener.
Drys granatæblekerner over og pynt med persillekviste.


Energi pr. portion
352 kcal / 1474 kJ
Fedt: 3 gram
Kulhydrat: 34 gram
Protein: 41 gram
Kostfibre: 4 gram

Prøv også: Krydrede butterbeanfrikadeller

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+