Foto: Jacob Ljørring og All Over Press
Foto: Jacob Ljørring og All Over Press

4 portioner

Det skal du bruge:
10 kogte kartofler
1 røget makrel
4 skiver rugbrød
4 spsk. kvark
4 spsk. hakket purløg
12 radiser
¼ agurk i strimler
Salatblade


Prøv også: Kalv i dildsauce

Sådan gør du:
Skær kartoflerne i skiver og rens makrellen for skind og ben, inden den
plukkes i mindre stykker. Fordel kartoflerne på brødet, læg en skefuld kvark på hver mad og fordel
makrelstykkerne ovenpå. Drys med purløg og hakkede radiser og servér kartoffelmadden med agurkestrimler
og salatblade.


Energi pr. portion
452 kcal / 1892 kJ
Fedt: 18 gram
Kulhydrat: 47 gram
Protein: 21 gram
Kostfibre: 7 gram

Prøv også: Grillet svinefilet med pasta

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+