Lækker ret med pocheret æg og lun spinat fra Slankeklubben
Foto: Jacob Ljørring og All Over Press

(4 portioner)

Det skal du bruge:
1 l vand
½ dl eddike
Salt
4 æg
200 g bladspinat (optøet)
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 skiver groft brød
2 tomater
Salatblade

Prøv også: Spinattærte med feta


Sådan gør du:
Giv vand, eddike og salt et opkog og skru ned for varmen. Slå æggene forsigtigt ud i vandet og lad dem pochere i 5 min., inden de tages op (vandet skal være mindst 90° varmt, men må ikke koge).
Pres væden af spinaten, svits den i olivenolien ogsmag den til med salt og peber. Læg spinaten på det ristede brød og læg æggene ovenpå. Servér retten med tomatbåde og salatblade.


Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub i dag




MÆT MED ÆG

Æg er og bliver en sund fødevare til dit vægttab, uanset om
det er blødkogt, stegt eller fx som herpocheret. Leg med de mange muligheder og bliv overrasket over, hvor godt det
mætter, og i hvor mange forklædninger du kan servere det.

Energi pr. portion
273 kcal / 1142 kJ
Fedt: 13 gram
Kulhydrat: 23 gram
Protein: 11 gram
Kostfibre: 5 gram







Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+