Urtesuppe med kylling
Foto: Jacob Ljørring


Sund opskrift på urtesuppe med kylling (4 portioner)


2 stk. kyllingebryster uden skind (ca. 300 g)
1 stk. porre
½ bdt. bladselleri
200 g gulerødder
200 g persillerødder
200 g grønne bønner
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
75 g grønne linser
2 dåser hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
1 kvist timian
1½ l vand
Salt
1 spsk. hakket persille

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben

I Slankeklubben får du rådgivning af professionelle diætister og et støttende fællesskab.
Start dit vægttab i dag: www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Sådan gør du:

Skær kyllingebrysterne i mindre tern.
Skær porre, bladselleri, gulerødder, persillerødder og bønner i mindre stykker.
Opvarm olien i en gryde og svits heri kyllingekød, løg, hvidløg og porre, uden at det tager farve.
Tilsæt bladselleri, gulerødder, persillerødder og linser sammen med tomater, tomatpuré, timian og vand. Lad det simre under låg i 20 min.
Tilsæt bønnerne og lad det hele simre i 5 min. mere.
Smag til med salt, vend persillen i og servér retten med groft brød til.

Energi pr. portion
391 kcal / 1635 kJ
Fedt: 12 gram
Kulhydrat: 38 gram
Protein: 25 gram
Kostfibre: 9 gram


Prøv også: Karryristet kylling


Psst! Her er også 10 opskrifter på sunde kager...

Skal du passe lidt på vægten, så undgå det bliver for surt - prøv en af de 10 opskrifter på lækre kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Xsl file could not be processed
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+