Paprikasuppe
Foto: Jacob Ljørring


Sund opskrift på paprikasuppe (4 portioner)


400 g skært oksekød i terninger
1 løg
2 gulerødder
2 røde peberfrugter
1 spsk. rapsolie
Saft og revet skal af 1 usprøjtet citron
1 l bouillon
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. paprika
½ tsk. cayennepeber
Salt
1 spsk. hakket basilikum

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben

I Slankeklubben får du rådgivning af professionelle diætister og et støttende fællesskab.
Start dit vægttab i dag: www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Sådan gør du:

Skær løg, gulerødder og peberfrugter i store terninger.
Opvarm olien i en gryde og brun kødet heri. Når det er ved at være brunt, lægges grøntsagerne ved, og det steger sammen i nogle minutter. Tilsæt citronsaft og -skal, bouillon, hakkede tomater, paprika, cayennepeber og salt. Lad suppen simre i en lille times tid, til kødet er mørt. Spæd evt.
med lidt mere bouillon.
Vend til slut basilikummen i og servér med groft brød til.

Energi pr. portion
266 kcal / 1112 kJ
Fedt: 13 gram
Kulhydrat: 11 gram
Protein: 23 gram
Kostfibre: 3 gram


Prøv også: Urtesuppe med kylling


Psst! Her er også 10 opskrifter på sunde kager...

Skal du passe lidt på vægten, så undgå det bliver for surt - prøv en af de 10 opskrifter på lækre kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+