Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Mange af Ude og Hjemmes læsere spørger, om det er nødvendigt at spise multivitaminpiller, når man går på en slankekur. Især har vi fået mange spørgsmål om Dukan-kuren og ”Verdens Bedste Kur”, fordi vi i bøgerne ikke skriver nogen konkret anbefaling.

Når man går på slankekur, er det vigtigste, at man får tilstrækkeligt meget protein, så man ikke mister for meget af sin magre legemsmasse, herunder sin muskelmasse. Men der er også andre vigtige vitaminer og mineraler, for eksempel jern, calcium og D-vitamin, som man nemt kan komme i underskud af, hvis kuren kører rigtig godt, og man skruer kraftigt ned for sin samlede kalorieindtagelse.

LÆS OGSÅ: 
Styr vægten med sund morgenmad

Tab dig nu!
Ude og Hjemme Slankeklubben

I Slankeklubben får du rådgivning af professionelle diætister og et støttende fællesskab.
Start dit vægttab i dag: www.udeoghjemme.dk/slankeklubben

Et sikkerhedsnet for din sundhed

Færre kalorier betyder mindre mad og dermed også færre af de forskellige næringsstoffer. ”Verdens Bedste Kur” indeholder kostplaner for nogle uger, men der er meget stor frihed til at bytte rundt på måltiderne og også skifte for eksempel kød ud med skaldyr eller fisk. Det betyder, at det er svært at være helt sikker på, at man får alle næringsstoffer.

Det betyder ikke alverden i nogle uger, for vægttabet er faktisk meget vigtigere for din sundhed, men sikkerhedsnettet er en multivitamin-mineralpille. Protein, kalcium og fibre kan du ikke få fra pillen, men det er vi sikre på, at du får tilstrækkeligt af med ”Verdens Bedste Kur”.

LÆS OGSÅ: Sunde snacks og madpakker

Vitaminbomber

I galleriet nedenfor finder du et stort udvalg af lækre juicer og smoothies, som er fyldt med vitaminer...

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+