Smuk hud
Sådan får du smuk hud

Det kan være svært at holde huden smuk, og selvom teenageårene for længst er passeret kan vi stadig døje med uren hud og tør hud. Rødme, irriteret og tør hud døjer mange med om vinteren, og i sommervarmen bliver vi forbrændte og afskallede.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du din egen hjemmelavede ansigtsmaske mod uren hud

Smuk hud med TROMBORG

  Man kan selvfølgelig ikke undvære en god creme. Vælg gerne en creme uden parfume eller parabener, som dem fra Tromborg.

Du kan købe cremer fra Tromborg her...

Smuk hud kommer indefra

Cremer og andre produkter kan selvfølgelig være en kæmpe hjælp, men det er ikke nødvendigvis nok. Og så er det dyrt. Derfor er det en fantastisk viden, at også forskellige madvarer kan gøre en kæmpe forskel for dig, og hjælpe med at bekæmpe eksempelvis uren hud.

LÆS OGSÅ: Få bugt med hudorme og uren hud med et dampbad

10 madvarer som giver smuk hud

Ifølge Discovery Fit and Health findes der 10 madvarer, som vi skal huske at spise masser af, hvis vores hud skal tage sig smuk ud hele året. Her får I 10 bud på madvarer, som kan hjælpe med at få smuk hud.

Artiklen indeholder affiliate-links.

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+