Går du og småspiser, næsten uden at du bemærker det? Er det sådan, at du faktisk mere eller mindre konstant har noget i munden? Det gør det rigtigt svært, at holde sig slank, hvis man hele tiden har noget i munden. Prøv derfor, at læg mærke til det.

LÆS OGSÅ: Her er logikken bag et vægttab

Du nipper måske til maden, når du smører madpakker eller forbereder frokost og aftensmad. Eller du snupper måske en frikadelle, der er tilovers efter familiens aftensmåltid, eller en skive ost fra frokosten. Hvis du gør dette og desuden spiser dine mellemmåltider, og måske lige tager et stykke ekstra frugt eller et stykke gulerod, så bliver det, som om du spiser hele tiden. Men pas på, for alle de små ekstra bidder tæller, og det kan hurtigt løbe op i mange ekstra kalorier.
 
LÆS OGSÅ: Sådan bliver du slank

Her er et par råd om, hvordan du undgår det ubevidste spiseri og forbliver slank. 

● Gør det til en vane aldrig at spise noget, som du ikke har bestemt dig for.

● Hav nogle stykker gulerod liggende, som du gnaver, mens du laver mad eller smører madpakker.

● Tag et stykke tyggegummi eller en stærk pastil, når du arbejder med mad, så fristes du ikke til at putte andet i munden.

● Sig til dig selv, at der gerne må være perioder på 2-3 timer, hvor du ikke har mad i munden.


Tab (dig) og vind med Slankeklubben!

Denne artikel er skrevet af Ude og Hjemme Slankeklubben i samarbejde med SlankeDoktor.dk. Hvis du melder dig ind i Slankeklubben i dag, får du som velkomstgave en gratis grøntsagskniv fra Raadvad af høj kvalitet til en værdi af 499 kr! Så er du godt i gang, når du skal i køkkenet og lave slankemad.

Start dit vægttab i dag og få din grøntsagskniv fra Raadvad til en værdi af 499 kr.

Hvis du melder dig ind fra den 2. januar 2013, kan du også være med i Danmarks sjoveste slankekur, "Taberne Vinder". Her kan du både smide nogle kilo og vinde eksklusive præmier oveni! Hvis du er med hele vejen indtil den 10. april 2013, deltager du blandt andet i lodtrækningen om en luksusrejse for to til Thailand!Slank med kager?

Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.

Relaterede artikler

Slank med rugbrød og havregryn

Er korn og brød sundt eller usundt? Diætisten siger sundt også under slankekur.

5 små tips til din slankekur

Slankeklubben giver dig 5 brugbare tips til din slankekur.

Jeg kæmper for at nå mit mål

Slank i 2010: Slutspurten på Lenes slankekur er sat ind. Der er fire uger tilbage, og for første gang, siden kurens begyndelse, har den unge mor på Fyn en krise. Hendes frygtede sukkertrang er vendt tilbage.

5 grundregler for en succesfuld slankekur

Vægttab handler ikke kun om mad og træning. Læs her 5 grundregler, der intet har med salatblade og motion at gøre.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+