Tirsdag den 10. juli: Vægt 97,4 kg (ligesom ugen før...)

Lige nu er det sådan lidt øv. Jeg havde håbet på at være nede på 95 kilo. I stedet er jeg gået i stå på de 97,4. Og hvorfor nu det?

Sandheden er nok, at jeg er for god ved mig selv. Jeg er rigtig flink til at give mig selv en belønning, når jeg har trænet igennem.

Jeg synes faktisk, at jeg får kørt mange kilometer, men måske skal jeg være lidt tilbageholdende med belønnings-bajerne i fremtiden? 

Læs de 12 slanketips til snacks og søde sager

Lange cykelture venter
I weekenden var jeg i Harzen og kørte til toppen af Nordtysklands højeste bjerg. Godt 14 kilometer op ad bakke, så jeg har da fået rørt mig lidt. Men også belønnet mig selv med Bier vom Fass…

Lige nu er vejret pragtfuldt og sædedels velegnet til lange cykelture. Desværre er der først ferie på fredag, hvor sommeren slutter, så jeg må finde noget tid efter arbejdet og få kørt lidt på bakkerne.

Meld dig ind i Slankeklubben og få en masse råd og støtte fra andre i samme båd - og eksperter


Kaj's kamp

Ude og Hjemmes chefredaktør Kaj Elgaard har meldt sig til arrangementet TRÆDTIL på Alpe d’Huez, som er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse. Formålet er at støtte kræftforskningen i Danmark.

For Kaj har det også et formål: Chefredaktøren skal tabe nogle kilo, hvis det skal lykkes at komme til tops på det legendariske bjerg. Følg Kajs kamp mod vægten og bjerget her...

God mad - og øl
På madsiden er det nemt at finde inspiration til lækker og slankende mad.

Der er masser af friske råvarer, der i virkeligheden skal tilberedes så lidt som muligt. Fantastisk smag og få kalorier.
 
Prøv f.eks. denne lækre grillet kotelet med linsesalat

Så er der desværre også en righoldighed af fedende fristelser som is, grill-pølser, kølig hvidvin og ikke mindst – øl. Uha – hvor er det svært ikke lige at belønne sig selv efter cykelturen….

Nå, men det går jo ikke. Næste uge er vægten lavere. Det lover jeg….

Mangler du også et alternativ til fedende fristelser?

Så prøv en af vores mange opskrifter på sunde drikke...

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+