Foto: Privat
Foto: Privat

Tirsdag den 21. august: Vægt 94,3 kilo 

Sidste uge: 94,7 kilo
Mål: 85 kilo

Jeg skal slæbe omkring 94 kilo op af alpen. Det er godt nok noget mere, end jeg havde håbet på.

Planen var, at vægten skulle være 85 kilo, men det har vist sig ikke at kunne holde. Dels har jeg været for god ved mig selv og har givet for mange dispensationer – og dels har jeg bygget nogle store muskler op, som også vejer en hel masse.

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få en startpakke med Isis-produkter

Kaj's kamp

Ude og Hjemmes chefredaktør Kaj Elgaard har meldt sig til arrangementet TRÆDTIL på Alpe d’Huez, som er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse. Formålet er at støtte kræftforskningen i Danmark.

For Kaj har det også et formål: Chefredaktøren skal tabe nogle kilo, hvis det skal lykkes at komme til tops på det legendariske bjerg. Følg Kajs kamp mod vægten og bjerget her...

Men alligevel…
Jeg har tabt godt 10 kilo, siden jeg for alvor gik i gang med cykelprojektet i maj måned. Og jeg har tabt 15 kilo, siden jeg meldte mig ind i Slankeklubben i januar.

På det seneste har jeg ikke fået kørt så meget på cyklen. Jeg har valgt at lade den stå, fordi jeg – uden at gå i detaljer – er begyndt at få ondt et sted lige syd for ryggen. Desværre har det kostet lidt på vægten. Men nu er vægten hvor den er – formen er hvor den er – og så er det bare at få kørt den lille tur op på bjerget.

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få støtte og vejledning


En lille belønning
Jeg tror, at hvis man for alvor vil tabe sig, så er det vigtig at have et mål – og stille sig selv en belønning i udsigt. For mig har det været meget motiverende, selv om jeg ikke har fået smidt helt så mange kilo, som planlagt.

Men jeg har jo lov at fortsætte, når vi er hjemme fra Alpen igen. Hvem ved – måske får jeg en ny cykel, når jeg kommer under de 85 kilo…

Meld dig ind i Slankeklubben i dag og få den nødvendige støtte til vægttab

Find en motionsform, du har tid, plads og råd til lige her...
 

Mangler du noget at belønne dig selv med?

Så prøv en af vores mange opskrifter på sunde kager fra Slankeklubben...

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+