Mette blev gift med sin udkårne, Klaus, i august 2012. I maj måned besluttede hun, at inden sit bryllup skulle hun tabe sig 10 kilo.

For at opnå sit vægttab fik hun hjælp af Ude og Hjemmes Slankeklub, som er et samarbejde med SlankeDoktor.dk.

 

Sådan hjalp Slankeklubben

Mette fik et Plus-medlemsskab, hvor hun fik vejledning af en personlig diætist tre gange om måneden og en personlig motionsvejleder hver fjerde uge, som allerede den første uge lavede en motionsplan til hende.

Desuden fik hun adgang til de flere end 10.000 opskrifter, indkøbsguide, artikler og ikke mindst et netværk af mennesker, der også ønsker at tabe sig.

Mette sagde dengang:

– Jeg har været stor i mange år. Jeg spiser for usundt og får ikke dyrket nok motion. Siden jeg fødte Lucas, har jeg prøvet alt af piller, pulver og kure, men jeg har hele tiden følt, at jeg mangler en til at stå bag mig og sige: Kom nu! Så nu skal det være. Og jeg tager Klaus med.


Belønning for vægttab: en ny brudekjole!

Belønningen for Mettes vægttab inden sit bryllup var et gavekort på 12.000 kr. til en brudekjole og tilbehør hos Lily.

Mens Mette fik hjælp af Ude og Hjemme Slankeklubben bloggede hun på udeoghjemme.dk om sit vægttab og fortalte om sine op- og nedture.

En uge inden brylluppet skrev Mette sit sidste blogindlæg, og da manglede hun kun at smide det sidste halve kilo inden brylluppet.

Da Mette tog turen op ad kirkegulvet havde hun klaret diverse sygdomme, tabt 10 kilo på 3 måneder og var klar til at gå mod livet og alt det gode.

Du kan læse hendes historie ved at klikke dig igennem galleriet nedenfor.

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+