Foto: Lars Horn
Foto: Lars Horn

Et halvt års slid og hårdt arbejde har givet resultater. Inge Yvonne har trodset sygdom og vendt ryggen til alle dem, der gør en dyd ud af at nedgøre hende. Den unge mor har på trods af modgangen tabt sig hele 29 kilo. Samtidig er hun netop flyttet sammen med sin nye kæreste.


Klik her! Se Inge Yvonnes nye kærlighed


– Før jeg blev gravid, var jeg ikke en stor pige. Men egentlig har jeg forsøgt at tabe mig, siden Annabel blev født, fortæller Inge Yvonne Christiansen. Men uanset hvad hun gjorde, blev fødselsvægten bare hængende.

– Jeg er blevet mobbet meget på grund af min størrelse. Min selvtillid har været i bund, og mit humør var heller ikke for godt, fortæller Inge Yvonne.

Adskillige gange har hun svaret igen på nettet. Hun forsøgte at holde facaden, men indeni gik hun i stykker. Da Annabel var to år, gik hun ned med en depression, og senest har hun fået konstateret cyster på livmoderen, PCO og diabetes 2, kaldet gammelmandssukkersyge. De store mængder slik, junkfood og sukkerholdig sodavand hver dag havde en høj pris.


Se også: Stort galleri med Malou Stella

Det afgørende øjeblik for Inge Yvonne kom, da hendes mor foreslog hende en kur med noget pulver som måltidserstatning.

– Desværre virkede det der pulver ikke for mig. Så kunne jeg lige så godt lægge kosten om, konstaterer hun. Som sagt, så gjort. Slik og sodavand røg ud, junkfood blev udskiftet med en madplan og kalorietælling.


Madplan - en typisk dag
  • Morgenmad: To stykker groft knækbrød
  • Frokost: Råkostsalat med nødder og et stykke frugt
  • Eftermiddag: Frugt eller müslibar
  • Aftensmad: Et stykke kød med kartofler eller ris
  • Dagligt indtag: 2000 kcal

Se billederne: Inge Yvonnes fantastiske rejse

Relaterede artikler

Jeg turde ikke sige, at jeg var gravid

17-årige Inge Yvonne Christiansen er blandt de nye ansigter i Kanal 4’s nye sæson af dokumentarserien ”De unge mødre”.

Hvem af de unge mødre er hendes datter?

Gæt hvem der er datter af denne kvinde. Vi kan afsløre, at datteren, som medvirker i De unge mødre, er mørkhåret ligesom sin mor.

Katherina fra De unge mødre taler ud om fødselsdepression

Katherina fra De unge mødre frygtede det værste under sidste graviditet. Ville hun føle moderkærlighed? Med en voldsom fødselsdepression i bagagen havde hun svært ved at tro på det.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+