Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

– De sidste fem år af mit  liv har været rodede. Når man bliver mor som 16-årig, kan man ikke lige finde den der ansvarsfølelse, som mødre i slutningen af 20’erne har. Der er så meget, der er meget sjovere. Men jeg har heldigvis haft min mor til at hjælpe, og jeg har gjort det så godt, jeg kunne. Jeg ved i hvert fald, at jeg har givet Tino masser af kærlighed, siger 21-årige Malou Stella, da hun møder  Ude og Hjemme i København, hvor hun nu har boet i knap  to år.

Læs også om Hannah Melissas hårde barndom i plejefamilier, der slog og låste hende inde


Hård start
Hun flyttede fra Jylland blandt andet i håb om at  starte en karriere i musikbranchen, men sangkarrieren  ligger lige nu musestille, og i dag kan Malou Stella kigge tilbage på en meget  hård start i hovedstaden. En start, som kunne være endt helt galt.

Da Malou Stella kom som den nye pige i byen, skulle hun både finde fodfæste og en ny omgangskreds. Det fik hun i musikmiljøet omkring psych trance, hvor det var  helt normalt at tage stoffer.

– Jeg tænkte, at det kunne da ikke være så farligt. Så i en periode prøvede jeg at tage forskellige stoffer.  Man kan sige, at jeg hoppede med på vognen og blev en af dem, siger Malou Stella, mens hun kigger ned. 

Hun er ikke stolt af den del af sin fortid. Men hun  prøver heller ikke på at løbe fra den. Hun kan heller ikke,  efter at Se og Hør bragte et privatfoto taget til en fest, hvor hun står med næsen nede i noget hvidt pulver.

Læs også om Katherina fra De unge mødre, som taler ud om sin fødselsdepression


Stukket i ryggen 
– Det var sjovt et stykke tid, men en gang imellem kiggede jeg rundt på de andre og tænkte: De er jo søde  og rare, men det er ikke nogle mennesker, jeg normalt ville omgås. Der var jo så også nogle, som stak mig i  ryggen og solgte det billede til Se og Hør.

I dag tager Malou Stella  ikke stoffer. Alkohol har hun ikke rørt i flere år.

– Jeg duer bare ikke til alkohol og stoffer. Jeg bliver helt svag, syg og dårlig. Fysisk nedbrudt. Jeg forstår slet ikke folk, der kan fortsætte med det i årevis, siger  Malou Stella.

Relaterede artikler

Katherina fra De unge mødre taler ud om fødselsdepression

Katherina fra De unge mødre frygtede det værste under sidste graviditet. Ville hun føle moderkærlighed? Med en voldsom fødselsdepression i bagagen havde hun svært ved at tro på det.

Hvem af de unge mødre er hendes datter?

Gæt hvem der er datter af denne kvinde. Vi kan afsløre, at datteren, som medvirker i De unge mødre, er mørkhåret ligesom sin mor.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+