Nanna og Ditlev fra De unge mødre på Kanal 4
Foto: Jacob Ljørring

Selv om Nanna og Ditlev blev dybt forelskede, havde de aldrig hverken planlagt eller overvejet at få et barn sammen. Ifølge lægerne var Ditlev nemlig steril, så det var slet ikke en mulighed.

Derfor havde Nanna ikke den mindste mistanke om sine omstændigheder, da hun en onsdag for et år siden sad ved lægen og beklagede sig over sin frygtelige kvalme.

– Du er gravid, var beskeden.


Tænkte på abort
Den nyhed krævede mange overvejelser og rigtig mange tårer.

– Det var så svært. I starten tænkte jeg, at jeg skulle have en abort. Men samtidig vidste jeg jo ikke, om jeg overhovedet nogensinde kunne blive gravid med Ditlev igen. Det var i forvejen et mirakel, at det var sket.
Ditlev støttede mig, uanset hvad jeg valgte, så i sidste ende var det kun mig til at tage beslutningen, husker Nanna
 
Da den unge mor, trods en aldersforskel på 20 år, besluttede at hun og Ditlev skulle være forældre, fik det med det samme glædestårerne frem i Ditlevs øjne.

– Tænk, at jeg skulle få lov til at opleve det. Det havde jeg aldrig troet, siger Ditlev, som siden har fældet utallige glædestårer, efter han blev far.

Katherina fra De unge mødre fik en fødselsdepression - læs hendes ærlige beretning her...


Bedre tjent uden ham
– På grund af min hjerneskade, der skyldes et overforbrug af anabole steroider kan jeg have svært ved at styre mine følelser. Jeg bliver meget overvældet og har meget let til gråd.

I det hele taget har Ditlevs følelser virkelig fået en rutsjetur, efter Malucca kom til verden. På et tidspunkt var det så voldsomt for ham, at han en dag sagde, at han ville forlade det hele. Nanna og Malucca var bedre tjent uden ham, fordi han fysisk var ude af stand til at hjælpe så meget til, som han gerne ville.

Det var de dog to om at bestemme. Ifølge Nanna er Ditlev den bedste far for Malucca, selv om han ikke kan bære rundt på hende.

Læs også historien om Malou Stella, da indrømmer, at stoffer gjorde hende syg...

Nanna fra De unge mødre

Den bedste far
– Det kan godt være, han ikke kan så meget fysisk. Men han kan støtte mig, være der for hende og sidde med hende. I dag har han heldigvis accepteret det, og nu går det rigtig godt. Jeg tror, det var en slags efterfødselsreaktion, siger hun og kigger på Ditlev.

En mand, som tydeligvis føler sig heldig over, hvordan hans liv har udviklet sig.

– Jeg hader min fortid, men jeg har fået en ny chance, og den har jeg grebet, siger Ditlev.

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+