Det er ikke ualmindeligt, at man som teenager skal prøve nogle grænser af. Men når man allerede som 14-årig kan tale om et forbrug af stoffer, må det være udtryk for, at noget i livet er lidt for svært. Sådan var det for Hannah Melissa Ginic. Gennem hele hendes skoletid blev hun mobbet af de andre, og det blev til sidst et alt for stort pres for den unge pige.

Samme historie gør sig gældende for flere af de unge mødre. En barndom med mobning samt lidt for meget fest og farver i teenageårene. For én af pigerne er det dog en lidt anden historie som gør sig gældende. Puk Rebezca har nemlig altid holdt sig langt væk fra alkohol og det vilde festliv, men det har også noget med hendes barndom og gøre...

Heldigvis er alle pigerne igen på rette spor og vil det bedste for dem selv og deres børn. Læs om de unge mødres vilde fortid her i galleriet  her:

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+