Malou Stella fra de undge mødre
Malou Stella fra de undge mødre

Malou Stella Navarana ved godt, at hendes liv har ikke lignet de fleste andre småbørnsmødres.

– De sidste fem år af mit liv har været rodede. Når man bliver mor som 16-årig, kan man ikke lige finde den der ansvarsfølelse, som mødre i slutningen af 20’erne har. Der er så meget, der er meget sjovere. siger Malou Stella


Malou Stella: musikken og stofferne

  Malou Stellas korte møde med musikbranchen førte til et møde med stoffer.
 
Læs historien om hendes vilde fortid her

Malou Stella har droppet stoffer og alkohol

Malou Stella flyttede fra Jylland blandt andet i håb om at starte en karriere i musikbranchen, og i musikmiljøet fandt hun en ny omgangskreds, hvor det var helt normalt at tage stoffer.

Det gav dog bagslag, da nogle i miljøet solgte et billede af Malou Stella til Se og Hør. I dag er Malou Stella færdig med stoffer, og alkohol har hun ikke rørt i flere år.

Malou Stella tager i dag så meget afstand fra stofferne, at hun er blevet bekymret for sin mor, Britta, som har taget medicin i cirka 10 år. Det skyldes, at Britta dengang blev ramt af en depression, og Malou Stella er bekymret over, at lægerne fortsætter med at skrive medicin ud til hende.

Man skal skrue tiden helt tilbage til Malou Stellas barndom for at få en forklaring på, hvorfor Britta i første omgang havde brug for medicinen.

Læs også, hvordan Malou Stellas mor blev forladt som barn af sin alkoholiserede mor

Britta mistede sin plejesøn

Da Malou Stella var 10 år, valgte hendes forældre at blive skilt. Det var næsten ubærligt, da en sagsbehandler meddelte Britta, at nu hvor de ikke længere var et par, kunne de ikke være plejeforældre for familiens plejesøn. Den lille dreng, som dengang var fem år, blev derfor taget fra Britta.

- I dag kan jeg blive rasende, når jeg tænker på det. Tænk at fjerne et plejebarn fra en mor, der elsker ham. Og omvendt.

Læs også, hvordan det lykkedes Malou Stella at smide så mange kilo og blive så slank i dag


Malou Stella ønsker at hjælpe sin mor

Malou Stella er i dag er så meget imod al form for medicin, at hun har ringet til sin mors læge for at stoppe moderens brug af angstdæmpende piller.

– Man skal altså ikke give beroligende medicin til en, der slet ikke har stress. Depressionsmedicin smadrer en, hvis man tager det i mange år. Jeg synes, lægerne har stoppet en masse medicin i hende i stedet for at hjælpe hende.

Med til historien hører, at Malou Stella i dag selv tager medicin, blandt andet for at styre sine vredesudbrud.

Læs hvordan Malou Stellas sygdom har påvirket hende og hvorfor hun nu får medicinRundt om Malou Stella - følg hendes historie i galleriet

Malou Stella Navarana er nok den af de unge mødre, som gennem tiden har fået mest spalteplads.
Hver gang hun har fået ny kæreste, nye bryster, ny karriere, ny hårfarve eller endnu en ny adresse, er det blevet dækket flittigt i medierne, og der har været nok at skrive om.

Se nogle af de skelsættende begivenheder i hendes liv i galleriet nedenfor:

Relaterede artikler

Katherina fra De unge mødre taler ud om fødselsdepression

Katherina fra De unge mødre frygtede det værste under sidste graviditet. Ville hun føle moderkærlighed? Med en voldsom fødselsdepression i bagagen havde hun svært ved at tro på det.

Hvem af de unge mødre er hendes datter?

Gæt hvem der er datter af denne kvinde. Vi kan afsløre, at datteren, som medvirker i De unge mødre, er mørkhåret ligesom sin mor.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+