Hannah Melissa Ginic havde kun været sammen med Lasse i 14 dage, da hun fandt ud af, at hun var gravid. Hun var 16, han var 21 år. Hun var glad, men han var i syv sind.

– Så skulle vi have barnet, så skulle vi ikke, så skulle det bortadopteres. Vi endte med at gå fra hinanden, fordi han ikke ville have barnet, fortæller hun.

Camilla Petersen fra De unge mødre blev tvangsindlagt - barn nummer seks var for meget... Læs historien!

Ville betale 200.000 kr.

En aften aftalte de at mødes på rutebilstationen for at snakke det hele igennem.

– Han ville gerne være sammen med mig – men uden barnet. Han sagde, at hans forældre ville betale mig 200.000 kroner, hvis jeg fik en abort. Jeg ved ikke, om de havde pengene, eller om det bare var noget, han sagde. Dum som jeg var, kyssede jeg ham alligevel, siger Hannah.

HANNAH BLEV MISHANDLET

  Hannah Melissas barndom har ikke altid været lykkelig. Pga. sin mors sygdom har hun boet i diverse plejefamilier, som har behandlet hende meget dårligt.

Læs hele historien her...

Mor satte dem sammen

Det var Hannahs mor, Hanne, som satte det unge par sammen. Hun havde hyret en tømrer til at sætte et nyt vindue i huset på Fur.
– Han var megalækker, så mor bad om hans nummer til mig, og han inviterede mig i byen. Jeg var rigtig glad for ham. Vi lærte hinanden rigtig godt at kende på kort tid, men vi var altså kun sammen i tre-fire måneder, fortæller Hannah.

Glennie fra De unge mødre er blevet gift ved et storslået bryllup - se de skønne billeder her...

Ville have Hannah tilbage

Forholdet sluttede først endeligt, da Lasse fik en ny kæreste. Hannah blev altså alenemor med datteren Cecilya, og flyttede ind på et mødrehjem, hvor hun mødte Maks. De to blev forelsket, men forholdet var turbulent ikke mindst fordi Cecilyas far stadig spøgte i baggrunden.

– Jeg ringede ham op, fordi jeg gerne ville have, at han skulle se Cecilya. Han inviterede mig til middag på den restaurant, hvor vi var på vores første date. Shit, tænkte jeg bare. Jeg havde jo Maks, og han havde også en kæreste. Men han ville have, at vi skulle være sammen igen. Vi skulle være en familie. ”Alt eller intet,” sagde han ifølge Hannah.

Hun valgte Maks, og inden hun havde set sig om, havde han friet. Efter en hektisk tid sammen, besluttede de dog at gå fra hinanden.


Hannahs turbulente liv som mor

Det har ikke altid været nemt at være Hannah. Hun blev selv tvangsfjernet som lille, og da kommunen valgte at tvangsfjerne hendes egen datter, Cecilya, rystede det hele hendes verden. Heldigvis fik hun datteren hjem igen.

Følg Hannahs turbulente rejse som barn, ung pige og mor i galleriet her:

Se vores nyeste gallerier

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+