Laura er dybt taknemmelig for X Factor. Lige siden hun deltog for fem år siden, har hun haft udsolgte koncerter.
Laura er dybt taknemmelig for X Factor. Lige siden hun deltog for fem år siden, har hun haft udsolgte koncerter.

Mange X Factor deltagere oplever at ryge direkte i glemmebogen, så snart de sidste overskrifter er skrevet efter finalen. Sådan har det ikke været for Laura Kjærgaard, som med sin kæmpe stemme blev nummer to i første sæson.

- Jeg har stort set haft udsolgte koncerter lige siden, så jeg har fået præcist det ud af det, som jeg havde lyst til. Det er jeg meget, meget taknemmelig for. Jeg er meget ydmyg overfor det, siger Laura, som har levet af musikken i de sidste fem år siden X Factor. I dag har hun tre gospelkor i København, hun underviser, har workshops og holder foredrag og koncerter.

LÆS OGSÅ: Putte fra Singleliv trak sig fra programmet for at finde sine rigtige venner

Overskrifter om hendes udseende

- Jeg har ikke behøvet være opsøgende. Tingene er kommet af sig selv takket være X Factor, siger den i dag 28-årige sangerinde, som dog skulle vænne sig til den enorme opmærksomhed, da hun hver fredag fyldte danskernes tv skærme.

At folk interesserede sig for hendes stemme, var en ting. Men at hendes udseende pludselig kunne trække overskrifter, kunne hun godt undvære i starten.

Var åben om sygdom

- I lang tid forsøgte jeg at få det til at handle om sangen og ikke mit udseende. Men til sidst fandt jeg ud af, at sådan var spillereglerne, siger Laura, som til sidst valgte at stille op til et interview med sin mor. 

Her fortalte hun, at hun bar det sjældne Crouzon-syndrom. Et genetisk betinget kosmetisk handicap, som cirka 200 danskere lever med.

LÆS OGSÅ: Hanna og Emma fra Topmodel lider af sygdommen ADD

Fik et hav af mails

I dag er hun meget glad for, hun gjorde det.

- Jeg fik efterfølgende et hav af mails fra alle mulige, som så anderledes ud af den ene eller anden grund. Det var fuldstændig fantastisk for mig, at jeg kunne være med til at sætte fokus på, at vi ikke alle sammen behøver ligne Britney Spears.

I forbindelse med Lauras medvirken i X-Factor, har hun optrådt i masser af skønne outfits. Vi har samlet et udpluk i galleriet nedenfor...

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+