Bubber med Sara og hendes mor Maria Berg Badstue
Bubber med Sara og hendes mor Maria Berg Badstue

Hun er lige blevet opereret dagen før. Når hun skal bevæge sig væk fra sygesengen, må hun trække rundt på et to meter højt stativ med poser med væske, som er forbundet til hendes krop med gummislanger.
De vilkår kunne nok tage humøret fra de fleste, men ikke tapre lille Sara på fire år.

Et frækt gavtyvesmil lyser op i hendes ansigt, og et drilsk glimt spiller i øjnene på den lille pige, idet Bubber træder ind på hendes sygestue på Aalborg Sygehus. Her har Sara været stamkunde, siden hun den 13. marts i fjor fik konstateret leukæmi.

LÆS OGSÅ: Kræftramt mor fik fjernet sine børn, men kæmpede til det sidste

Penge til forkælelse

Bubber har nemlig været på besøg på Aalborg Sygehus for at overrække en check med svimlende 62.500 kroner fra Ude og Hjemmes store juleindsamling til de kræftsyge børn. Senere samme dag blev lignende checks med præcis samme beløb overrakt til de tre andre børnekræftafdelinger i Danmark, nemlig i Skejby, Odense og København.

Samlet giver det en kvart million kroner. Penge, som ikke er øremærket til noget som helst, men som ene og alene er til forkælelse af de syge børn.

– Hvis I for eksempel har lyst til en fastelavnstønde og fire ekstra fastelavnsboller, behøver I ikke søge bevilling nogen steder. Så tager I bare pengene fra kassen! Det er tanken, forklarede Bubber til sygeplejerskerne, der på hver af de fire afdelinger var ved at tabe næse og mund, da de hørte det store beløb.

LÆS OGSÅ: Lille Anna vandt over kræften

Dobbelt succes i år

Det er andet år i træk, at Ude og Hjemme overrækker penge til det gode formål. Første år blev det til 30.000 kr. til hver af de fire afdelinger, eller 120.000 kr. i alt.

At det i år blev over det dobbelte beløb, er ikke kun Bubbers fortjeneste. I år fik han nemlig assistance af danseren Mads Vad, tv-værten Camilla Ottesen og sangeren Søren Poppe. Hver af de fire kendte personligheder rejste land og rige rundt til de største provinsbyer i Danmark og afholdt underholdende auktioner over et væld af gaver, som var doneret af lokale erhvervsdrivende. Som Bubber formulerede det: 

– Nu står jeg her og tager hele æren, men faktisk er det jo et team, der har indsamlet det flotte beløb, og de reelle givere er de mange butikker og firmaer, der har skænket gaver til det gode formål.

Bubbers egne bekymringer

For et par år siden kom tv-manden Bubber hjem til en tom lejlighed og brev fra sin kone. Beskeden var kort og præcis. Han skulle lære at styre sin egoisme, hvis hun skulle komme hjem igen. Til sidst stod der en række numre til forskellige psykologer.

LÆS: Hele historien om, hvorfor Christina valgte at forlade sin kendte mand

Relaterede artikler

Fik kræft som femårig

Da Pernille Skovgaard var fem år gammel, fik hun konstateret livstruende kræft. I dag er hun 15 år - rask og med fuld fart på livet igen.

Jeg forlod Bubber

Efter i 20 år at have passet børn, mand og hjem fik Christina nok. Hun flyttede fra sin husbond, tv-manden Bubber. Hun var parat til helt at forlade ham, hvis han ikke lærte at hjælpe mere til. Nu var det nemlig hendes tur til at pleje sig selv.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+